Bustur til Sønderjylland – deltagerliste

Så er tilmeldingsfristen for busturen til Sønderjylland søndag den 23. april 2017 udløbet. 20 personer har tilmeldt sig, hvilket desværre er lidt lavere end forventet. Jeg har imidlertid aftalt med Ejner fra Brædstrup Turistfart, som skal køre for os, at han holder ind til Fleggaard i Aventoft, som giver tilskud til bussen hvilket betyder, at busturen kan klares med et lidt lavere deltager antal. På denne måde kan turen alligevel gennemføres som planlagt.

Vi kører som tidligere annonceret fra Peder Kællers Vej kl. 9.00, men på grund af lidt misforståelser om bookingtidspunktet til rundvisningen på Schackenborg Slot kører vi først til Møgeltønder og starter rundvisningen på slottet kl. 11.30. Efter rundvisningen er der frokost kl. 12.45 i cafeen i Butik Slotsgaden og herefter lidt tid til at kigge på de mange spændende ting i butikken eller gå en tur i Slotsgaden med det usædvanligt store opbud af fine fredede gamle huse, brostensbelægning og lindeallé og måske kigge indenfor i den flotte gamle kirke med Danmarks ældste kirkeorgel, og som har været ramme om flere kongelige begivenheder. Kl. 14.15 går turen videre til Aventoft, hvotil vi ankommer kl. 14.30 og har en times tid til at handle hos Fleggaard. Herefter går turen hjemad med forventet hjemkomst ca. kl. 17.30.

Skulle man ikke have nået at få morgenmad inden afgang så fortvivl ikke, da jeg har sørget for kaffe/te og et smurt rundstykke til alle. Hvis man har købt lidt godt at drikke hos Fleggaard eller i cafeen, er man velkommen til at nyde det på hjemturen.

Deltagerliste:

1B  Gerda Kjær (1)
1D  Jytte og Egon Kristoffersen (2)
1G  Margit og Bent Jensen (2)
1H  Erik Ostenfeldt Sørensen (2)
3G  Ulla og Finn Refsgaard (2)
3H  Annie og Sigurd Svanborg (2)
5B  Bente Rieper + gæst (2)
5H  Birte og Kurt Alminde (2)
7A  Jette Qvist (1)
7D  Ingrid Andersen (1)
7H Tove Jensen (1)
(5G) Jette og Preben Vammen (2)

Skulle man høre om andre, der kunne have lyst til at komme med på turen, kan beboere og pårørende stadig nå at tilmelde sig, da der er plads i bussen.

Vi ser frem til en hyggelig tur denne forårsdag.

Med venlig hilsen
Kurt Alminde.